Bruksanvisning

Lycamobile är enkelt att använda. Klicka här för att veta mer.

Komma igång

Kom igång med Lycamobile genom att följa dessa enkla steg:

Sätt in ditt Lycamobile SIM-kort i mobilen och sätt igång den.
Du kan nu ringa och ta emot samtal, samt SMSa från din Lycamobile.

Ha kul med din Lycamobile! Om du behöver hjälp kan du kolla vår anvåndarguide, Besöka vår FAQ eller kontakta vår kundtjänst.

Ladda på ditt kort

Du kan köpa Lycamobiles värdebevis hos din lokala återförsäljare eller via vår hemsida. På värdebeviset finns en PIN, antingen tryckt på eller som skrapkod.

För att ladda på ditt kort när du använder din Lycamobile i Sverige kan du antingen:

Slå in *101*PIN# och tryck på skicka, eller
Ring 3333 (eller 92#) och följ instruktionerna

För att ladda ditt kontantkort från en annan telefon, eller när du befinner dig utomlands:

Ring +46734973737 /+46852054977 och följ instruktionerna

You can also top-up your Lycamobile online here, which is the most convenient way.

Kontrollera ditt saldo

Du kan kontrollera ditt saldo när som helst.

För att kontrollera ditt saldo när du använder din Lycamobile inom Sverige:

Slå in *102# (eller 95#), tryck på skicka och ditt saldo kommer att synas på din Lycamobile-skärm
Ring 3333 (eller 94#) och lyssna på ditt saldo

Att kontrollera ditt saldo medan du befinner dig utomlands:

Ring +46734944444 och följ instruktionerna

Få tillgång till din röstbrevlåda

Röstmeddelandetjänsten på din Lycamobile har aktiverats automatiskt.

Lyssna på meddelanden som lämnats till dig
Spela in ett personligt välkomstmeddelande.
Göra personliga inställningar för dina röstmeddelanden
Välja det språk du föredrar
Ställa in din åtkomstkod för röstmeddelanden så att du får åtkomst till röstmeddelanden från andra telefoner

För att få tillgång till din röstbrevlåda från din Lycamobile inom Sverige:

Ring 3331 (eller 91#)

Få tillgång till din röstbrevlåda när du befinner dig utomlands

Du kan kontrollera dina röstmeddelanden från en annan telefon i Sverige eller när du är utomlands. Använd helt enkelt din Lycamobile för att ringa röstbrevlådan och följ sedan instruktionerna för att ställa in en åtkomstkod (PIN) för röstmeddelanden.
För att få åtkomst till röstmeddelanden från en annan telefon eller från utlandet:

Ring +46734949494
Följ instruktionerna för att mata in ditt Lycamobile nummer
Följ instruktionerna för att mata in din åtkomstkod (PIN) för röstmeddelanden

För att avaktivera röstbrevlåda

För att avaktivera röstbrevlåda, slå *186# och följ instruktionerna på skärmen.

Ändra språk

Du kan välja språk för röstbrevlådan och påladdning

För att välja det språk du föredrar:

Ring 3333 (eller 92#)
Välj menyn ”inställningar”
Välj alternativet ”ändra språk”
Välj det språk du föredrar

Se ditt Lycamobile nummer

Du kan se ditt Lycamobile nummer på skärmen på din mobil. För att visa ditt Lycamobile nummer:

Ring *105# (eller 97#)

Roaming - använd din Lycamobile utomlands

Du kan använda din Lycamobile för att ringa och ta emot samtal och SMS i ett stort antal andra länder.

För information om länder där du kan ringa och ta emot samtal och SMS och för aktuella priser, klicka här.

Konferenssamtal

Du kan använda Lycamobile konferenssamtal för att tala med upp till tre personer samtidigt.

För att använda Lycamobile konferenssamtal:

Ring det första destinationsnumret
När du är ansluten till den första samtalspartnern, ring det andra numret
När du är ansluten till den andra samtalspartnern, tryck på knappen alternativ på vänster sida, och välj konferens
Alla tre är nu anslutna
Upprepa processen för att ansluta/konferera med fler personer

Kontrollera samtalspris

För att kontrollera samtalspris till destination:

Ring *108*destinationsnummer# och tryck ”skicka”
Visit our rate checker to see the current tariff

Hur aktiverar jag mitt mobila internet?

För att kunna använda vårt mobila internet så måste du ha de korrekta inställningarna i din telefon. Kontakta vår kundtjänst för att få information om de aktuella inställningarna. Vi kommer att skicka dig ett SMS som kommer att uppdatera din telefons inställningar automatiskt. Se till att du accepterar detta meddelande och sparar inställningarna. Om du behöver hjälp, ring vår kundtjänst från din Lycamobile.
Klicka här för att se dina mobila internet inställningar.

Allmäna villkor

För aktuella villkor, klicka här

Andra tjänster

Tillgängligt från