Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Säkerhet

I egenskap av ett företag som erbjuder produkter och tjänster via internet förstår vi vikten av säkerhet. Av den anledningen har vi skapat en mycket säker miljö för att du ska känna dig trygg när du betalar via internet och ger oss personlig information. Säkerhet och bedrägeriskydd är mycket viktiga för oss, vilket avspeglar sig i att dessa aspekter övervakas på alla delar av vår hemsida där det är aktuellt.

Vi använder Secure Sockets Layer (SSL)-teknik för att kryptera din information när den skickas från din dator till vårt system. Detta gör att all din information förblir privata, utom när vi har angett något annat i våra regler och villkor.

Secure Website

När du loggar in på ditt Min Lyca Mobile-konto och när du genomför en betalning kommer ett hänglås att visas i din webbläsares adressfält. Detta innebär att du befinner dig i ett skyddat läge, vilket du alltid bör vara när du lämnar personlig information eller betalningsuppgifter på internet.

Att befinna sig i skyddad läge innebär att all din information krypteras för att skapa ytterligare säkerhet (128 bit). Vi använder avancerad kryptering via certifikatsutfärdaren Network Solutions,vilket innebär att dina kortuppgifter alltid är säkra.

Vårt tips: Stäng alltid din webbläsare efter att du har genomfört en internetbetalning, särskilt om du har använt en offentlig dator. Detta tar vanligtvis bort de temporära internetcookies från de webbplatser som du har besökt och gör att du loggas ut från ditt konto på betalningssidor.

Säkra internetbetalningar

Lyca Mobile är anslutna till Verified by Visa och MasterCard SecureCode för ökad säkerhet vid internetbetalningar. Dessa tjänster erbjuds av Visa och MasterCard, i samarbete med den bank som har utfärdat ditt kredit-/betalkort. Syftet är att skydda din information vid internetbetalning genom att se till att ditt kort inte används av någon annan. Dessa tjänster har nu blivit standard på alla webbplatser för e-handel.

Internetbedrägerier och nätfiske

Lyca Mobile skickar e-post till dig ibland, men vi skulle aldrig skicka ett meddelande där vi ber dig om din säkerhetsinformation eller inloggningsuppgifter, eller meddelande som innehåller en länk till en webbplats där du ombes uppge denna information. Om du får ett mejl som verkar komma från Lyca Mobile, men som verkar vara ett bedrägeri, klicka då inte på några länkar i meddelandet Uppge inte heller några kort- eller inloggningsuppgifter. Om du är osäker på hur du kan känna igen ett nätfiskemeddelande, klicka på följande länk där du kan läsa mer om internetbrottslighet.

Andra tjänster